Achtergrond

In 2002 heb ik de opleiding tot psychomotorische therapeut aan de CALO in Zwolle afgerond. Daarna heb ik in 2005 de opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit in Utrecht afgerond met als specialisatie Orthopedagogiek: psychosociale problemen. Ik heb daarbij de diagnostische bevoegdheid van het NVO behaald.

Ik ben sindsdien 3 jaar bij GGZ Friesland werkzaam geweest als psychomotorisch therapeut op de afdeling eetstoornissen en afdeling persoonlijkheids- en traumagerelateerde stoornissen. Gezond bewegen, positieve lichaamsbeleving en het op een gezonde manier hanteren van emoties en grenzen was bij deze groepen onder andere erg belangrijk. Vanaf 2009 werk ik bij een psychotherapeutisch praktijk in Heerde (3 dagen per week) als psychomotorisch therapeut en orthopedagoog. Ik verricht regelmatig psychologisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematiek zoals ADHD en autisme, waarna ik ouders begeleid in hoe om te gaan met het gedrag en de ontwikkelingsproblemen van hun kind. Ik geef daarnaast veel individuele behandelingen, maar ook groepsbehandelingen zowel aan kinderen, adolescenten en volwassenen.

Samen zoeken naar een goede behandeling en het begeleiden en adviseren van de cliënten in hun proces is iets wat me veel voldoening geeft. Daarom ben ik inmiddels ook begonnen met het begeleiden en ondersteunen van mensen vanuit mijn eigen praktijk. Ik wil mensen graag ondersteunen in hun proces en ben er op gericht om kortdurende therapie/begeleiding te geven. Klanten weer in hun eigen kracht zetten is mijn uitgangspunt.

 

 

 

Registratie nummer NVO: 7192

Lidmaatschapnummer NVPMT:2818

KVK nummer: 60743689

AGB code praktijk: 9058294